Лого кое може да го користите!

View previous topic View next topic Go down

Лого кое може да го користите!

Post by Toki Mathers on Mon Jun 19, 2017 11:46 pm

Ова е официјално лого на ЛСМД (сега за сега)


Може да користите и свое лого по ваша желба,ама да е поврзано со ЛСМД задолжително.

Toki Mathers
Admin

Posts : 10
Join date : 2017-06-19

View user profile http://lsmdofficial.forumotion.me

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum